Onze knusse vakantieboerderij ligt in een prachtige omgeving op een afstand van slechts 5 km van het centrum van Hoogeveen.

U geniet hier van rust, ruimte en privacy in een heerlijk buitengebied. De ideale locatie voor stilte aanbidders en natuurliefhebbers.  Door haar ligging is deze accommodatie een prima uitgangspunt voor lange fiets- en wandeltochten. Voor zowel fietsers als wandelaars zijn er veel routes aanwezig in dit deel van Drenthe. Mocht u niet zelf in het bezit zijn van een fiets dan is dit geen enkel probleem. Er worden op meerde locaties fietsen verhuurd. Pittoreske brinkdorpjes, uitgestrekte heidevelden en onmetelijke bossen wisselen elkaar subtiel en in hoog tempo af. Drenthe kent een indrukwekkende natuur en een rijke historie met hunebedden en (openlucht) musea.

De  winkels, markten en restaurants van Hoogeveen en Zuidwolde zijn gemakkelijk te bereiken.  Hoogeveen en Zuidwolde bieden in de zomermaanden veel extra activiteiten. De karakteristieke brinkdorpen Echten en Ruinen met hun eigen winkels en restaurants liggen op slechts respectievelijk 2 en 5 kilometer afstand.